Radio ZU

Asculta Radio ZU Online
Hiturile se ascultă la ZU

Unul dintre cele mai faimoase radiouri de pe meleagurile romanesti , sub sloganul « Hiturile se asculta la Zu » difuzeaza muzica actuala de top cuprinzand un spectru larg de categorii (Hip Hop, Electro, pop, dance, rock) pentru toate preferintele vizand in special tinerii ascultatori pretentiosi.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Radio Ciresarii
Rock FM
Kiss FM
Antena Satelor
Radio Renasterea
Radio Gaga
Radio Impuls (Cluj Napoca)
Tananana
Radio Guerrilla
Comentarii
Informatii despre Radio ZU
CategorieRomanian
Website
Programe și prezentatoriRaluca Ionescu, Mornign Zu, Mircea Badea, Adi Mihaila, Emil Ciucur, Raluca Leahu, Most Wanted, Zu Party Time, Cristian Paun, In diminetile de weekend.
Facebookhttps://www.facebook.com/radiozu
Twitterhttps://twitter.com/radiozu
Youtubehttps://www.youtube.com/user/videozufm

Despre radio

Lansat in anul 2008, cu un succes imediat , si-a castigat notorietatea prin formatul exclusiv de hituri contemporane si cu o grila de programe interesante de productie proprie. Cei mai tari DJ te tin conectat pe frecventa 89.0 FM in Bucuresti, dar si in Brasov, Baia Mare, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Bacau si multe ale orase.

Programe

In fiecare dimineata de la orele 07 :00 la 10 :00 se difuzeaza Morning Zu cu Morar si Buzdugan,  Mircea Badea la Zu de luni pana joi de la ora 18 :00 la 19 :00, Zu party Time, Popescu si Flick, Cosmin Cojocaru, Most Wanted (te tine la curent cu cele mai cerute si ascultate piese ale momentului) si multe alte programe , stiri, concursuri si evenimente mondene.

Personalitati

Radio Zu promoveaza cele mai noi talente , sustinand muzica comerciala contemporana de calitate. Dintre invitatii de seama ai radio-ului se numara Pepe, Andra, Fly Project,  Carla’s Dreams, Delia, DeepCentral, Mihail, etc.

Asculta Radio online

Online Radio Zu este accesibil live pe pagina oficila http://radiozu.ro/live .

Radio ZU pe retelele de socializare

Un radio foarte activ pe retelele de socializare cu pagina oficila pe Facebook, pe Instagram (https://www.instagram.com/radiozuoficial/)  si nu in ultimul rand pe Youtube.

Aplicatii pentru mobil

Radio Zu, din fericire, a creat si a pus la dispozitia ascultatorilor atat aplicatia pentru android cat si pentru sistemul de operare iOs (poate fi descarcat direct de pe pagina oficiala Radio Zu http://radiozu.ro/stiri/ia-l-pe-zu-cu-tine-pe-iphone-descarca-aplicatia-nou-nouta-295 ).

Live la Radio Zu , invitat ADDA

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO