Radio ZU

Asculta Radio ZU Online
Hiturile se ascultă la ZU
Stații similare
Radio Impuls (Cluj Napoca)
Radio Lipova
Radio Reşiţa
Radio România Cultural (București)
Radio Trinitas
Romania Actualitati
Kiss FM
Vibe FM
Radio Guerrilla
Comentarii
Informatii sespre Radio ZU
CategorieRomanian
Website
Facebookhttps://www.facebook.com/radiozu
Twitterhttps://twitter.com/radiozu
Youtubehttps://www.youtube.com/user/videozufm

Despre radio

Lansat in anul 2008, cu un succes imediat , si-a castigat notorietatea prin formatul exclusiv de hituri contemporane si cu o grila de programe interesante de productie proprie. Cei mai tari DJ te tin conectat pe frecventa 89.0 FM in Bucuresti, dar si in Brasov, Baia Mare, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Bacau si multe ale orase.

Programe

In fiecare dimineata de la orele 07 :00 la 10 :00 se difuzeaza Morning Zu cu Morar si Buzdugan,  Mircea Badea la Zu de luni pana joi de la ora 18 :00 la 19 :00, Zu party Time, Popescu si Flick, Cosmin Cojocaru, Most Wanted (te tine la curent cu cele mai cerute si ascultate piese ale momentului) si multe alte programe , stiri, concursuri si evenimente mondene.

Personalitati

Radio Zu promoveaza cele mai noi talente , sustinand muzica comerciala contemporana de calitate. Dintre invitatii de seama ai radio-ului se numara Pepe, Andra, Fly Project,  Carla’s Dreams, Delia, DeepCentral, Mihail, etc.

Asculta Radio online

Online Radio Zu este accesibil live pe pagina oficila http://radiozu.ro/live .

Radio ZU pe retelele de socializare

Un radio foarte activ pe retelele de socializare cu pagina oficila pe Facebook, pe Instagram (https://www.instagram.com/radiozuoficial/)  si nu in ultimul rand pe Youtube.

Aplicatii pentru mobil

Radio Zu, din fericire, a creat si a pus la dispozitia ascultatorilor atat aplicatia pentru android cat si pentru sistemul de operare iOs (poate fi descarcat direct de pe pagina oficiala Radio Zu http://radiozu.ro/stiri/ia-l-pe-zu-cu-tine-pe-iphone-descarca-aplicatia-nou-nouta-295 ).

Live la Radio Zu , invitat ADDA

Posturi noi
Radio Stil
Radio Badita Popular
Transylvania Hits
Radio SON
Radio Mega-HiT Romania
Radio 25 Romania
Radio Deep
EDM Romania
Radio X Fm Romania