ProFM

Asculta ProFM Online
Hiturile se aud prima dată la ProFM!

Sub sloganul foarte original « Legalize Joy » sustin cu tarie ca hiturile se aud prima data la Pro FM.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Vibe FM
National FM
FM Radio Manele
Romantic FM
Radio Intens
Smart Radio
Tananana
Radio Popular
Radio ZU
Comentarii
Informatii despre ProFM
CategorieElectronica,Hits,Romanian,World
Website
Programe și prezentatoriRamon Cotizo, Florin Goldic, Madalina Vintila 16:00-19:00, ProFM Party Mix (Virgil Batista), Top 30 Airplay, ProFM Hits, Virgil Batista, ProFM Sensation Mix (Virgil Batista) 22 - 01, Andrei Gheorghe & Greeg 6:30-10:00, George Vintila, Nono Semen, Nicoleta Creciunesc, Marius Onuc.
Facebookhttps://www.facebook.com/profm.ro
Twitterhttps://twitter.com/profmromania
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/us/app/profm/id453319661
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttps://www.youtube.com/user/ProFMVIDEO

Despre radio

Infiintat in anul 1993, Radio Pro FM este un radio comercial, foarte popular, in randul tinerilor in mod special. Promoveaza muzica comerciala de calitate, hiturile actuale nationale dar si internationale, intr-o maniera foarte energica si dinamica. Poate fi ascultat in Bucuresti pe frecventa 102.8 FM dar si in restul tarii in majoritatea oraselor din toata tara ca Iasi, Constanta, Alba Iulia, Targoviste, Oradea, Brasov, Galati, etc.

Programe

Cea mai populara emisiune este «  Gheorghe si Greeg » (cu Andrei Gheorghe) , un matinal autentic difuzat in fiecare dimineata de la orele 6 :30 la 10 :00.  Din grila de programe mai fac parte Pro FM Hits, Pro FM Party Mix (Virgil Batista), Top 30 Airplay, Pro FM Sensation Mix.  O emisiune emblematica, cu un format autentic , si foarte apreciata de asemenea, este «  Pro Fm Live session ». Sub motto-ul « Totul pentru LIVE », este un program in cadrul caruia sunt invitate vedetele de top ale momentului ce sustin si promoveaza muzica LIVE de calitate.

Personalitati

Un radio ce abunda de personalitati, atat in randul realizatorilor (DJ George Vintila, Andrei Gheorghe, Nono Semen, Greeg) dar si in randul invitatilor , trupe si artisti importanti ca Vunk, Antonia, Smiley, Alex Velea, Andra, Voltaj si multi altii.

Asculta Radio online

Online se poate asculta pe pagina oficila a radioului.

Aplicatii pentru mobil

Radio Pro FM a lansat cea mai tare aplicatie pentru android ce poate fi descarcata gratuit de pe Google Play. Se numeste Radio Pro FM Interactive, si este prima aplicatie de radio interactiva din Romania , creata special pentru toti fanii in dorinta de a facilita accesul la emisiunile preferate si nu numai.

Emisiune « Pro FM Live Session » , invitat : Vita de vie

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO