Antena Satelor

Asculta Antena Satelor Online

In prezent este unicul post de radio dedicat in totalitate ascultatorilor din mediul rural.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Vibe FM
Virgin Radio
Radio Romania Antena Satelor
Radio Renasterea
Romantic FM
Radio Trinitas
Dance FM
Radio Petrecaretzu
Europa FM
Comentarii
Informatii despre Antena Satelor
CategorieRomanian
Website
Programe și prezentatoriLada de zestre, Bună dimineața, gospodari!, Jurnalul Satelor, Vrem să știi, Puterea credinței +File de istorie, Dedicații muzicale, Teatru scurt.
Facebookhttps://ro-ro.facebook.com/RadioAntenaSatelor
Twitterhttps://twitter.com/antenasatelor
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCbjmAxQiPmyXPGVm979NC1w

DESPRE ANTENA SATELOR

A luat nastere in anul 1991 si cu mare succes a cucerit casele tuturor romanilor de la tara cu emisiuni de informare si muzica autentic romaneasca. Este un post de radio ce doreste sa conserve si sa transmita mai departe frumoasele traditii romanesti.  La Antena Satelor se dezbat cele mai actuale probleme cu care se confrunta taranii romani, se ofera solutii si idei. Este foarte apreciat, pentru ca ofera programe diverse pentru toate genurile si varstele,  ce ating subiecte delicate cu care se confrunta taranul roman din ziua de azi dar si muzica buna de traditie romaneasca si dedicatii. 

PROGRAME ANTENA SATELOR

Grila de programe cuprinde emisiuni ca : Program muzical nocturn, Buna dimineata gospodar, Jurnalul satelor, Dedicatii muzicale, Stiri, Vrem sa stii, Buletin hidrologic, De prin lume adunate, Fecior la oaste, Sarea in bucate, Vatra satului, Vesti si povesti, Aplauze pentru folclor, etc. Foarte interesant este conceput website-ul oficial al radio-ului unde putem gasi informatii ca Agrometeo, calendarul gospodarului, cresterea animalelor, agrotehnica, apicultura, horticultura, bursa agricola si multe alte informatii vitale pentru un adevarat taran gospodar roman.

PERSONALITATI ANTENA SATELOR

Asa cum se poate banui, postul de radio aduce in fata si promoveaza exclusiv muzica traditionala, autentic romaneasca. Astfel artistii ce ii putem intalni in cadrul postului de radio Antena satelor sunt din randul vechilor dar si noilor talente din cadrul muzicii populare autohtone cum ar fi Alin Huza, Ancuta Corlatan, Maria Tataru, George Finis, Alexandru Dachin, Viorel Costin, Maria Murgoci, si multi altii.

CUM SE POATE ASCULTA ANTENA SATELOR

Antena Satelor poate fi ascultat online pe pagina oficiala atat audio cat si video http://www.antenasatelor.ro/ . Transmite in restul tarii pe frecventele : 153 KHz in Alba, Iasi si Sibiu,  531 KHz in Bacau, 153 KHz in Brasov, 1314 KHz in Constanta, 630 KHz in Olt,  603 KHz in Bucuresti, 1314 KHz in Tulcea, etc.

ANTENA SATELOR PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Dintre retele de socializare pe care este activ postul de radio se numara Facebook https://www.facebook.com/RadioAntenaSatelor si Twitter https://twitter.com/antenasatelor .

APLICATII MOBILE

Pentru android este disponibila gratuit pe Google Play aplicatia Radio Romania Antena Satelor https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blu3apps.radioantenasatelor&hl=ro .

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO