Radio Popular

Asculta Radio Popular Online
Orice zi e sărbătoare

Infiintat in anul 2007, sub motto-ul „ Orice zi e sarbatoare”, reprezinta un post de radio de nisa , concentrandu-se pe muzica populara de calitate pentru romanii de pretutindeni.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Radio Gold FM
Radio Guerrilla
Tananana
Dance FM
ProFM
Radio Renasterea
Radio România Muzical
Radio Lipova
Dibi Radio
Comentarii
Informatii despre Radio Popular
CategorieAdultContemporary,Romanian
Website
Programe și prezentatoriFlorin, Dan, Andomania, Artur, Bună seara România, România petrece, Folclor, Lisa, Niki.
Facebookhttps://www.facebook.com/radiopopular.ro
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/ro/app/radio-popular-romania/id945156970
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details

DESPRE RADIO POPULAR

Radio Popular transmite doar online, muzica autentica romaneasca de petrecere, banateana, sarbe, manele si etno. Este un post de radio dedicat romanilor traditionalisti din tara si mai ales celor din afara dorind sa compenseze dorul de patria mama atunci cand sunt departe. Radio Popular emite muzica si emisiuni tematice, non stop, acoperand o larga varietate de varste , genuri si categorii profesionale.

La momentul actual Radio popular , conform ultimelor sondaje, este postul de radio nr. 1 in topul celor mai ascultate radio-uri din aceasta nisa. Este considerat un post de referinta, parghie de lansare a artistilor din lumea muzicala populara romaneasca.

PROGRAME RADIO POPULAR

Asa cum indica si motto-ul , postul de radio transmite prin intermediul emisiunilor si prin muzica numai veselie si distractie la orice ora din zi si din noapte. Grila de programe contine emisiuni interactive cum ar fi : Romania petrece cu Dan, Buna seara Romania cu Lisa, Romania petrece cu Niky, Andomania, Romania petrece cu Florin, si multe altele.

PERSONALITATI RADIO POPULAR

Radio Popular se mandreste cu nenumaratele colaborari cu artisti de seama din cultura populara dar si cu lansarea si promovarea noilor tineri solisti de gen. Dintre personalitatile asociate postului de radio trebuie mentionate Adriana Popescu, Ady Tamas,  Alin Nica, Alupoaie Bogdan, Amalia Chiper, Ana Georgeta Balla, Ana Maria Carjan, Andreea si Florin Bogdan,  Ion Dolanescu, Ioan Bocsa si multi altii.

CUM SE POATE ASCULTA RADIO POPULAR

Din pacate , sau din fericire, in prezent Radio Popular nu poate fi ascultat decat online oriunde si oricand. Pagina oficiala ofera aceasta posibilitate in mod gratuit , cu ajutorul aplicatiei Winamp http://www.radiopopular.ro/asculta.html. Disponibil de asemenea si pe alte website-uri.

APLICATII MOBILE

Pentru a fi in rand cu tehnologia si ultimile tendinte, Radio Popular pune in mod gratuit la dispozitia fanilor , pe site-ul oficial, aplicatia pentru mobil compatibila atat cu sistemul de operare Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popular.multiradio ,  cat si cu iOs https://itunes.apple.com/ro/app/radio-popular-romania/id945156970?mt=8

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO