Virgin Radio

Asculta Virgin Radio Online
Stație de distracție
Stații similare
Romantic FM
Radio ZU
Radio Guerrilla
Radio Nebunya
Radio Maria
Smart Radio
National FM
Antena Satelor
Radio Prahova
Comentarii
Informatii sespre Virgin Radio
CategorieHits,Top40
Website
Facebookhttps://www.facebook.com/radio21
Twitterhttps://twitter.com/radio21romania
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttps://www.youtube.com/user/radio21No1

Despre radio

Radio 21 (Virgin Radio), la inceputurile lui, a reprezentat pentru o perioada indelungata cel mai important post de radio din Bucuresti (pe frecventa 100.2 FM). Este in continuare popular in randul ascultatorilor din intreaga tara, fiind intr-o concurenta stransa cu celalalte trusturi de acelasi tip.  

Programe

Dintre emisiunile cele mai de succes se numara : Dimineata’n mare fel cu Bogdan si Shurubel, Statie de distractie cu Andreea Remetan si DJ Optik, 21 Drive Time, Muzica ta cu Cristi Stanciu, 21 HITS, Non – Stop Weekend hits, Extravaganza 21 by DJ Andi, 21 in the Mix.

Personalitati

In cadrul sesiunilor Live @Radio 21, putem asculta si viziona live artisti de seama ai momentului ca Delia, Deepcentral, Loredana, Inna, Andra,  Carla’s Dreams, Mihail, Matteo, What’s up, Nicole Cherry, si de asemenea interviuri ce ating diverse tematici si nu doar din lumea muzicii.

Asculta Radio online

Puteți asculta la radio online 21 făcând clic pe această pagină sau pe site-ul oficial.

Radio 21 pe retelele de socializare

Radio 21, ca multe alte radio-uri contemporane si moderne , este activ pe Facebook https://www.facebook.com/radio21 , pe Twitter https://twitter.com/radio21romania si Instagram https://www.instagram.com/radio21romania/ .

Aplicatii pentru mobil

Radio 21 pentru android este disponibila gratuit pe Google Play iar cea compatibila cu sistemul iOs poate fi descarcata gratuit de pe Appstore sau de pe pagina oficiala.

Emisiune « LIVE@Radio 21 » , invitati : Delia si Deepcentral interpretand «  Stau in unitate ».