Virgin Radio

Asculta Virgin Radio Online
Stație de distracție

Un post national romanesc cu acoperire in aproape toate orasele tarii, sub motto-ul « Statie de distractie » se concentreaza pe muzica comerciala de actualitate, stiri , mondenitati

  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Radio Ciresarii
Radio România Muzical
Radio Popular
Dibi Radio
Antena Satelor
Kiss FM
Radio Impuls (Cluj Napoca)
Radio România Cultural (București)
Radio Romania Antena Satelor
Comentarii
Informatii sespre Virgin Radio
CategorieHits,Top40
Website
Programe și prezentatoriExtravaganza 21, 21 Drive Time, 21 in The Mix, Muzica Ta, Liviu Hodor, Stație de distracție, EURO HOT 40, Andreea Remețan, Stație de distracție, DJ Andi, Manuel Dinculescu, Hit Super 50, Cristi Stanciu, DJ Optick, 21 Hits.
Facebookhttps://www.facebook.com/radio21
Twitterhttps://twitter.com/radio21romania
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttps://www.youtube.com/user/radio21No1

Despre radio

Radio 21 (Virgin Radio), la inceputurile lui, a reprezentat pentru o perioada indelungata cel mai important post de radio din Bucuresti (pe frecventa 100.2 FM). Este in continuare popular in randul ascultatorilor din intreaga tara, fiind intr-o concurenta stransa cu celalalte trusturi de acelasi tip.  

Programe

Dintre emisiunile cele mai de succes se numara : Dimineata’n mare fel cu Bogdan si Shurubel, Statie de distractie cu Andreea Remetan si DJ Optik, 21 Drive Time, Muzica ta cu Cristi Stanciu, 21 HITS, Non – Stop Weekend hits, Extravaganza 21 by DJ Andi, 21 in the Mix.

Personalitati

In cadrul sesiunilor Live @Radio 21, putem asculta si viziona live artisti de seama ai momentului ca Delia, Deepcentral, Loredana, Inna, Andra,  Carla’s Dreams, Mihail, Matteo, What’s up, Nicole Cherry, si de asemenea interviuri ce ating diverse tematici si nu doar din lumea muzicii.

Asculta Radio online

Puteți asculta la radio online 21 făcând clic pe această pagină sau pe site-ul oficial.

Radio 21 pe retelele de socializare

Radio 21, ca multe alte radio-uri contemporane si moderne , este activ pe Facebook https://www.facebook.com/radio21 , pe Twitter https://twitter.com/radio21romania si Instagram https://www.instagram.com/radio21romania/ .

Aplicatii pentru mobil

Radio 21 pentru android este disponibila gratuit pe Google Play iar cea compatibila cu sistemul iOs poate fi descarcata gratuit de pe Appstore sau de pe pagina oficiala.

Emisiune « LIVE@Radio 21 » , invitati : Delia si Deepcentral interpretand «  Stau in unitate ».

 

Posturi noi
Radio Fan
Radio Aliluia (București)
Radio Acasa (București)
Radio Iaşi (București)
Radio VIP (București)
Radio eteatru (București)
Radio Enigma (București)
Radio Ardeleanul FM
Radio GSB (București)