Magic FM

Asculta Magic FM Online
Muzica inimii tale

Dupa cum si sloganul postului de radio afirma »Muzica inimii tale » , Magic FM este unul dintre cele mai romantice radio-uri, difuzand in special cantece de dragoste din toate timpurile.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Kiss FM
Radio Guerrilla
Radio Renasterea
Rock FM
Radio Gaga
Radio Gold FM
Vibe FM
Dibi Radio
Radio Popular
Comentarii
Informatii despre Magic FM
CategorieAdultContemporary,Music,Soft
Website
Programe și prezentatoriMarius Ioane, Raul Brebu, Eugen Huculici, Ioana de Hillerin, Ioana De Hillerin, Andu Campu, Marius Ioane, Muzica inimii tale, Muzica inimii tale, Liana Stanciu, Alina Anea, Dominique Iancu, Magic Start cu Liana Stanciu si Raul Brebu.
Facebookhttps://www.facebook.com/radiomagicfm
Twitterhttps://twitter.com/magicfmromania
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/ro/app/magic.fm/id555122722
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttps://www.youtube.com/user/magicfmromania

Despre Radio Magic FM

Infiintat in anul 2006, destinat in special unui public matur, cu varste intre 35 si 49 de ani. este ascultat in Bucuresti pe frecventa 90.8 FM si in restul oraselor din intreaga tara acoperind toate zonele importante, detinand aproximativ 28 de statii.(Bacau, Iasi, Arad, Brasov, Oradea, Satu Mare, Deva, etc.).

Programe

Ziua incepe cu Magic Start, un matinal magic cu foarte multa muzica, cu Liana Stanciu si Raul Brebu. Grila de programe mai contine Muzica inimii tale de la 22 :00 la 08 :00, DJ Andu Campu si multe alte emisiuni interesante si captivante ce tin aproape.

Personalitati

O veterana a radio-ului romanesc ce o regasim aici cu drag este Liana Stanciu realizatoarea emisiunii Magic Start. Dintre personalitatile invitate putem aminti Dan Negru, Cornel Ilie, Pavel Bartos si putem asculta live interpreti de calitate ca Taxi, Paula Seling, Vunk, Horia Brenciu.   

Asculta online Radio Magic FM

Magic FM poate fi ascultat Live pe pagina oficiala a acestuia.

Radio Magic FM pe retelele de socializare

Ca toate radio-urile actuale care se respecta si vor sa fie cat mai aproape de ascultatorii sai radioul este prezent atat pe Facebook ,cat si pe Twitter si pe Youtube.

Aplicatii pentru mobil

Magic FM pune la dispozitia ascultatorilor si iubitorilor de muzica, aplicatia gratuita comptabila cu Android ce poarta aceeasi denumire si poate fi descarcata gratuit de pe Google Play, dar din fericire exista si versiunea pentru sistemele de operare iOs disponibila gratuit.

Matinalul Magic Start cu Luana Stanciu , invitat Paula Seling.

 

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO