Radio Ciresarii

Asculta Radio Ciresarii Online
Stații similare
Smart Radio
Radio Somes
Radio Prahova
Vibe FM
Virgin Radio
Romania Actualitati
Radio Trinitas
Radio Guerrilla
Antena Satelor

Radio Cireșarii

Radio Cireșarii este un post de radio online, înființat în 2010 sub egida Fundației Cireșarii, cu sediul la Beiuș. Inițiativa lansării postului de radio i-a aparținut președintelui Fundației Cireșarii, pastorul penticostal Vladimir Pustan, care este și principalul realizator al postului. Postul a traversat o perioadă tulbure în 2014, când Vladimir Pustan a fost nevoit să demisioneze din cultul penticostal oficial din România, în urma unor acuzații de corupție. Fundația și postul Cireșarii au rămas de orientare penticostală, beneficiind de sponsorizări din străinătate, dar și de donații din partea 

Emisiunile Radio Cireșarii

Radio Cireșarii oferă un program neîntrerupt de emisiuni religioase, predici, meditații, precum și muzică cu caracter religios.

Postul difuzează preponderent mesaje motivaționale și predici ale pastorului Vladimir Pustan, realizator al emisiunii Râsu Plânsu.

Radio Cireșarii are și o emisiune pentru copii, Lumea Bibliei, difuzată în fiecare luni seara.

Zilnic Biruitoare este o emisiune motivațională dedicată femeilor și realizată de Adriana Gabor.

În timpul nopții, postul transmite muzică, în special melodii americane cu mesaj religios.

Personalități Radio Cireșarii

În principal, postul are o singură personalitate, pastorul Pustan, acesta fiind ocazional acompaniat în emisie de fiul său, Vladimir Pustan Jr.

Unde se poate asculta Radio Cireșarii

Postul poate fi urmărit online pe pagina www.radiociresarii.ro , care oferă o aplicație de tip pop-up ce permite ascultarea programelor fără a împiedica navigarea pe site. În plus, Radio Cireșarii poate fi urmărit prin intermediul aplicației de mobil, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iPhone.

Prezența media

Postul de radio Cireșarii are o pagină foarte activă pe Facebook. Pagina a strâns aproape 150.000 de aprecieri, iar numărul celor care o urmăresc este de peste 163.000.

Pagina de Facebook este utilizată pentru promovarea mesajelor și emisiunilor pastorului Pustan.
O parte din emisiunile Radio Cireșarii pot fi urmărite și pe YouTube pe canalul Fundației Cireșarii, care difuzează și emisiuni aparținând Cireșarii TV

Pagina Web

Postul de radio poate fi găsit la adresa www.radiociresarii.ro. Pagina este destul de săracă în informații privind istoria postului, după cum lipsește și programul de emisie. În schimb, pagina oferă o prezentare succintă a realizatorilor postului, precum și înregistrări ale unor emisiuni realizate de pastorul Pustan.

Posturi noi
Radio Stil
Radio Badita Popular
Transylvania Hits
Radio SON
Radio Mega-HiT Romania
Radio 25 Romania
Radio Deep
EDM Romania
Radio X Fm Romania