Kiss FM

Asculta Kiss FM Online
Asculți doar hituri
Stații similare
Magic FM
Radio ZU
Rock FM
Radio Intens
Radio Lipova
Radio Renasterea
Romania Actualitati
Europa FM
ProFM
Comentarii
Informatii sespre Kiss FM
CategorieLoveSongs,Pop,Rock,Top40
Website
Facebookhttps://www.facebook.com/kissfmromania
Youtubehttps://www.youtube.com/user/kissfmofficialro

DESPRE RADIO KISS FM

Cu acoperire in toata tara, in peste 57 de orase, dar si cu o statie locala in Chisinau, Republica Moldova, se adreseaza in particular segmentului de varsta cuprins intre 15 si 34 de ani.

Echipa postului de radio ii include pe Dan Fintescu, Cristi Nitzu, Andrei Ciobanu, Ana Moga, Olix, DJ Yaang si multi altii.

EMISIUNI

O grila de emisiuni foarte dezvoltata , foarte bine elaborata , interactiva si distractiva ce sigur nu va plictisi dintre tinerii ascultatori.  Fiecare dimineata incepe cu emisiunea «  Razi cu Sergiu si Andrei » de la orele 06 :00 la 10 :00 ; o alta emisiune ar fi Kiss Music, Kiss Kiss in the Mix, Kiss Hits, The Hitmaker, Milk & Sugar House Nation Radio Show, etc.  O emisiune cu caracter foarte original si amuzant in acelasi timp este «  Si artistii plang cateodata » ,ce ne arata in sfarsit reactia artistilor romani  cand citesc comentariile rautacioase la videoclipurile lor. Acesta din urma, poate fi vizionat pe canalul Youtube al postului de radio.

PERSONALITATILE RADIO-ULUI

In fiecare zi ne ofera sansa de a ne delecta cu invitati alesi, dintre artistii de top contemporani, in cadrul  interviurilor pe diverse tematici sau sustinand LIVE hiturile actuale : Andra, Lora, Smiley, Carla’s Dreams, Delia, Horia Brenciu....

RADIO FM PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Radio FM poate fi gasit pe Facebook https://www.facebook.com/kissfmromania , pe Twitter https://twitter.com/kissfm , pe Instagram https://www.instagram.com/kissfmromania/  si pe Youtube https://www.youtube.com/user/kissfmofficialro .

ASCULTA RADIO FM ONLINE

Pe site-ul oficial ar postului de radio FM http://www.kissfm.ro/.In masina poate fi gasit pe frecventa 96.1 FM in capitala, in Chisinau pe 100.9 FM, Constanta 91.1 FM, Piatra Neamt 88.1FM si asa mai departe.

Posturi noi
Radio Stil
Radio Badita Popular
Transylvania Hits
Radio SON
Radio Mega-HiT Romania
Radio 25 Romania
Radio Deep
EDM Romania
Radio X Fm Romania