Radio Intens

Asculta Radio Intens Online
  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
National FM
Kiss FM
Radio Renasterea
Radio România Cultural (București)
Radio Lipova
Radio Gold FM
Magic FM
Radio Impuls (Cluj Napoca)
Radio Trinitas
Comentarii
Informatii sespre Radio Intens
CategorieRomanian
Website
Facebookhttps://www.facebook.com/radiointens.ro
Twitterhttps://twitter.com/radiointens
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details

RADIO  INTENS

Un post de radio ce a luat nastere din dorinta de a aduce cat mai aproape  si de a mentine in sufletele romanilor plecati peste hotare muzica folclorica romaneasca si muzica de voie buna traditionala.

DESPRE RADIO INTENS

Infiintat in anul 2009 ,Radio Intens transmite numai online programe diversificate 24/24 , 7 zile din 7, sub sloganul « Bucuria romanilor de pretutindeni » transmite numai stare de bine si unde de voie buna si petrecere.

asculta intens online

DESCRIEREA IMAGINII :  Pagina oficiala Radio Intens – promovare noua aplicatie Radio Intens disponibila gratuit pe Google Play.

PERSONALITATILE RADIO-ULUI :

Nenumarati invitati din lumea muzicii populare romanesti, lautaresti, de petrecere autohtone invitati sa sustina live catece de veselie si de pahar : Adriana Antoni, Carmen Serban, Romica Tociu si Cornel Palade, Nicu Paleru, etc.

PROGRAMELE RADIO-ULUI :

Programele exceptionale ale postului de radio constau in transmitere live si dedicatii de muzica buna, traditionala, folclor, manele din dorinta de a oferi tuturor romanilor din toate partile globului numai muzica frumoasa pentru alinare si ridicare a moralului. Difuzeaza hore, sarbe, muzica etno, muzica populara , purtand ascultatorii prin toate zonele Romaniei – Banat, Crisana, Moldova, Dobrogea, Maramures, Bucovina, Transilvania, Muntenia si Oltenia. Cea mai de succes emisiune « Petrece romane » ce a inceput o data cu lansarea radioului.

 ASCULTA RADIO INTENS ONLINE

Radio Intens este creat pentru a putea fi ascultat de pretutindeni numai exclusiv online. Acest lucru este posibil pe pagina oficiala unde se poate asculta LIVE http://www.radiointens.ro/asculta-live, dar si pe telefon prin intermediul noii aplicatii ce poate fi descarcata gratuit de pe Google Play.

Posturi noi
Clubbers FM Romania
Radio Mixx Romania
Radio M Plus
Radio Luceafar
Radio FanFM-RO
Radio Omega (Târgu Jiu)
Radio Neptun (Constanta)
Radio Mix Craiova (București)
Radio Minisat