Radio Intens

Asculta Radio Intens Online
  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Radio Lipova
Virgin Radio
Tananana
Radio Impuls (Cluj Napoca)
Vibe FM
Radio Petrecaretzu
Radio Gold FM
Radio Romania Antena Satelor
Rock FM
Comentarii
Informatii despre Radio Intens
CategorieRomanian
Website
Facebookhttps://www.facebook.com/radiointens.ro
Twitterhttps://twitter.com/radiointens
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details

RADIO  INTENS

Un post de radio ce a luat nastere din dorinta de a aduce cat mai aproape  si de a mentine in sufletele romanilor plecati peste hotare muzica folclorica romaneasca si muzica de voie buna traditionala.

DESPRE RADIO INTENS

Infiintat in anul 2009 ,Radio Intens transmite numai online programe diversificate 24/24 , 7 zile din 7, sub sloganul « Bucuria romanilor de pretutindeni » transmite numai stare de bine si unde de voie buna si petrecere.

asculta intens online

DESCRIEREA IMAGINII :  Pagina oficiala Radio Intens – promovare noua aplicatie Radio Intens disponibila gratuit pe Google Play.

PERSONALITATILE RADIO-ULUI :

Nenumarati invitati din lumea muzicii populare romanesti, lautaresti, de petrecere autohtone invitati sa sustina live catece de veselie si de pahar : Adriana Antoni, Carmen Serban, Romica Tociu si Cornel Palade, Nicu Paleru, etc.

PROGRAMELE RADIO-ULUI :

Programele exceptionale ale postului de radio constau in transmitere live si dedicatii de muzica buna, traditionala, folclor, manele din dorinta de a oferi tuturor romanilor din toate partile globului numai muzica frumoasa pentru alinare si ridicare a moralului. Difuzeaza hore, sarbe, muzica etno, muzica populara , purtand ascultatorii prin toate zonele Romaniei – Banat, Crisana, Moldova, Dobrogea, Maramures, Bucovina, Transilvania, Muntenia si Oltenia. Cea mai de succes emisiune « Petrece romane » ce a inceput o data cu lansarea radioului.

 ASCULTA RADIO INTENS ONLINE

Radio Intens este creat pentru a putea fi ascultat de pretutindeni numai exclusiv online. Acest lucru este posibil pe pagina oficiala unde se poate asculta LIVE http://www.radiointens.ro/asculta-live, dar si pe telefon prin intermediul noii aplicatii ce poate fi descarcata gratuit de pe Google Play.

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO