Europa FM

Asculta Europa FM Online
Pe aceeași frecvență cu tine
Stații similare
National FM
Radio Reşiţa
Virgin Radio
Sport Total FM
Radio Iasi
Rock FM
Radio Gaga
Radio Prahova
Radio ZU

Despre radio

Infiintat de catre sportivul Ilie Nastase in anul 2000, a fost primul post de radio privat din Romania cu acoperire nationala pe frecventa FM. In Bucuresti il gasim pe frecventa 106.7 FM, apoi aceasta se schimba in functie de orasul in care va situati (Bacau, Iasi, Brasov, Constanta, Oradea, Ploiesti, Galati, Cluj...) .

Programe

O grila de programe foarte ampla (dar care nu difuzeaza noaptea dupa orele 22 :00) ce tine in priza de la primele ore ale diminetii cu stiri si muzica buna : Primele stiri cu Florin Badea si Andrei Paleu, Stirile Europa FM, Desteptarea cu Vlad Petreanu si George Zafiu, Europa Express cu Ciprian Dinu, Romania in direct cu Moise Guran, Ore de primavara, Clubul de Seara, La radio cu Andreea Esca. 

Personalitati

Dintre vedetele ce au calcat pragurile radio-ului , ca invitati in cadrul diverselor emisiuni (de precizat Live in Garajul Europa FM) trebuie mentionate Andra, Antonia, Loredana Groza, Iris, Holograf, Cargo, Zdob si Zdub.

Asculta Radio online

Online este disponibil pe pagina oficiala a acestuia.

Radio Europa FM pe retelele de socializare

Un radio ce isi respecta ascultatorii, este activ aproape pe majoritatea retelelor de socializare.

Aplicatii pentru mobil

Aplicatia Europa Fm pentru mobil, atat pentru sistemul de operare Android cat si pentru iOs este pusa la dispozitie gratuit direct pe website-ul radio-ului.

Emisiune « La Radio cu Andreea Esca » , invitat : Antonia.

Posturi noi
Radio Stil
Radio Badita Popular
Transylvania Hits
Radio SON
Radio Mega-HiT Romania
Radio 25 Romania
Radio Deep
EDM Romania
Radio X Fm Romania