Radio Gaga

Asculta Radio Gaga Online

1. Radio GaGa este un post în limba maghiară, care a fost înființat la Târgu Mureș în anul 2000, destinat vorbitorilor de limbă maghiară din zona județului Mureș.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Radio Guerrilla
Rock FM
Smart Radio
Radio Lipova
Radio Ciresarii
Radio Popular
National FM
Radio Impuls (Cluj Napoca)
Virgin Radio
Comentarii
Informatii despre Radio Gaga
CategorieHits, News, Pop
Website
Facebookhttps://ro-ro.facebook.com/radio.gaga.ms
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details

Radio GaGa

Este un post de radio comercial, cu caracter generalist. Principalii acționari ai postului sunt europarlamentarul György Frunda, fost senator UDMR, și actorul Istvan Nagy.

Programe radio GaGa

Radio GaGa este un post dinamic și antrenant, începând de la primele ore ale zilei.

Programul de dimineață debutează la ora 6 cu emisiunea Ceasul Deșteptător (Vekker), axat pe informații de actualitate, mai ales locale, dar și multă muzică, scopul declarat fiind acela de a face ascultătorul să înceapă ziua cu zâmbetul pe buze.

De la ora 10, Radio GaGA difuzează emisiunea Palavre (Kibeszelo), gazdă fiind actorul Istvan Nagy.

Tapetul Sonor (Hangtapeta) este programul de după-amiază, difuzat între orele 14-18, ce cuprinde în primul rând muzică. Programul include scurte buletine de știri, precum și Revista Presei.

De luni până vineri, de la ora 18, Radio GaGa retransmite principalul buletin informativ al zilei de la Radio France Internationale (RFI).

Coctailul de seară (Ersi koktel) este o emisiune preponderent muzicală, difuată în timpul săptămânii între orele 18.55-22, iar în weekend între orele 18-22. Programul cuprinde muzică din toate timpurile, atent selectată pentru a răspunde gusturilor unei audiențe cât mai largi. Pe parcursul emisiuni se difuzează știri de actualitate, dar și informații diverse din domenii precum știința sau ecologia, ori prezentări și noutăți despre artiștii a căror muzică este oferită ascultătorilor.

După miezul nopții, Radio GaGa are un program neîntrerupt de hituri muzicale.

Prezentatori de radio GaGa

Una dintre cele mai apreciate emisiuni de la Radio GaGa este Legendele Rockului (Rocklegendak), difuzată în fiecare luni între orele 22-24. Succesul emisiunii se datorează în primul rând realizatorului Szép-Tóth György, una dintre vedetele postului. Este nu doar o emsiune muzicală, ci una educativă abordând teme precum caracteristicile principalelor genuri rock și istoria unor trupe celebre. Emisiunea are în vedere și promovarea trupelor locale mureșene și din întreaga Transilvanie.

O altă vedetă a postului este actorul Istvan Nagy, realizator al programului de dimineață, dar și reprezentant al Radio GaGa la diverse evenimente cultural-artistice locale, foarte apreciat pentru stilul său alert și antrenant.

Cum să asculți radio GaGa

Radio GaGa poate fi ascultat în Târgu Mureș pe frecvența 88.0 FM, la Reghin - 94.7 FM, Sighișoara - 104.3 FM și Sovata 102.0 FM.

Programele Radio GaGa pot fi urmărite și online, grație unei aplicații ce poate fi descărcată direct de pe pagina de Internet a postului.

Social media

Radio GaGa este prezent pe Facebook, pe pagina https://www.facebook.com/radio.gaga.ms, care este axată pe prezentarea de știri de actualitate, în limbile maghiară și engleză. Pagina are peste 12.500 de aprecieri. Cele mai populare postări înregistrează sute de aprecieri.

Pagina de Internet

Pagina de Internet  http://www.radiogaga.ro/  este una extrem de atractivă, atât ca design, în culori vii, cât și în ceea ce privește conținutul. Cei interesați se pot informa asupra programului zilnic, dar și în ceea ce privește echipa de realizatori ce stă în spatele emisiunilor preferate. Pagina oferă și o impresionantă colecție de imagini de la principalele manifestări organizate de Radio GaGa în cei 20 de ani de existență.

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO