Vibe FM

Asculta Vibe FM Online
Love music
Stații similare
Virgin Radio
Sport Total FM
Magic FM
ProFM
Europa FM
Kiss FM
Radio Prahova
Radio Renasterea
Radio ZU

DESPRE RADIO VIBE FM

Cu motto-ul «  Love music » , schimbarea profilului radiou-ului a venit din dorinta de a se diferentia de celalate posturi concurente. Reprenzentantii postului de radio afirma ca muzica difuzata, precum si programele elaborate ar fi o combinatie intre Magic FM si Romantic FM. 

RADIO VIBE FM PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Ca toate posturile de radio ce se respecta, fiind in rand cu era tehnologica, bineinteles ca nu poate lipsi de pe reteaua Facebook https://www.facebook.com/radioVibeFM , Twitter https://twitter.com/VibeFMromania  si Google+.

EMISIUNI

Grila de programe abunda in muzica buna si veche Love Music, Good Vibe, Sweet Vibe, iar vocile radiou-ului sunt Camelia Chenciu (de la Radio 21) si Alice Tudor(care vine de la Kiss FM)

PERSONALITATILE RADIO-ULUI

Unul dintre cei mai apreciati si indrazneti DJ ai momentului actual , Vlad Craioveanu, a sustinut pentru a perioada in cadrul postului de radio, emisiunea de matinal «  Good Vibrations with the good vibrator : Vlad Craioveanu » . In prezent acesta a parasit Vibe FM, in favoarea unui alt post.

ASCULTA RADIO VIBE FM ONLINE

Frecventele alocate radio-ului Vibe FM din capitala si restul tarii : Bucuresti: 92,1 FM , Bacau: 90.6 FM , Botosani: 106.3 FM , Buzau: 102.7 FM , Onesti: 91.1 FM , Piatra-Neamt: 107.2 FM.