Vibe FM

Asculta Vibe FM Online
Love music

Lansat in anul 2008, initial cu un format dance care este la momentul actul disponibil doar online pentru a satisface si fanii tineri ai acestui gen de muzica, ne incanta urechile cu un alt format,adoptat nu demult, cel de soft gold – muzica veche, romantica .

  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Romantic FM
Radio Ciresarii
Radio România Muzical
Radio Guerrilla
Virgin Radio
Radio Popular
ProFM
Radio România Cultural (București)
Magic FM
Comentarii
Informatii despre Vibe FM
CategorieDance,Pop,Techno
Website
Programe și prezentatoriCamelia Chenciu, Love Music Only, Alice Tudor, Go Vibe, Good Vibe, Best Vibe.
Facebookhttps://www.facebook.com/radioVibeFM
Twitterhttps://twitter.com/VibeFMromania
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/ro/app/vibe-fm/id325162240
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details

DESPRE RADIO VIBE FM

Cu motto-ul «  Love music » , schimbarea profilului radiou-ului a venit din dorinta de a se diferentia de celalate posturi concurente. Reprenzentantii postului de radio afirma ca muzica difuzata, precum si programele elaborate ar fi o combinatie intre Magic FM si Romantic FM. 

RADIO VIBE FM PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Ca toate posturile de radio ce se respecta, fiind in rand cu era tehnologica, bineinteles ca nu poate lipsi de pe reteaua Facebook https://www.facebook.com/radioVibeFM , Twitter https://twitter.com/VibeFMromania  si Google+.

EMISIUNI

Grila de programe abunda in muzica buna si veche Love Music, Good Vibe, Sweet Vibe, iar vocile radiou-ului sunt Camelia Chenciu (de la Radio 21) si Alice Tudor(care vine de la Kiss FM)

PERSONALITATILE RADIO-ULUI

Unul dintre cei mai apreciati si indrazneti DJ ai momentului actual , Vlad Craioveanu, a sustinut pentru a perioada in cadrul postului de radio, emisiunea de matinal «  Good Vibrations with the good vibrator : Vlad Craioveanu » . In prezent acesta a parasit Vibe FM, in favoarea unui alt post.

ASCULTA RADIO VIBE FM ONLINE

Frecventele alocate radio-ului Vibe FM din capitala si restul tarii : Bucuresti: 92,1 FM , Bacau: 90.6 FM , Botosani: 106.3 FM , Buzau: 102.7 FM , Onesti: 91.1 FM , Piatra-Neamt: 107.2 FM.

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO