Radio Prahova

Asculta Radio Prahova Online

Radio Prahova este un post comercial, în primul rând muzical, acordând o pondere însemnată muzicii românești. Radio Prahova s-a înființat în anul 1993 la Ploiești. Licența de emisie este deținută de societatea PLOIEŞTI IMPORT EXPORT SRL.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Radio Romania Antena Satelor
Tananana
Dibi Radio
Radio Nebunya
Radio Lipova
Romantic FM
Radio Guerrilla
Antena Satelor
Radio Ciresarii
Comentarii
Informatii despre Radio Prahova
CategorieDance, Hits, Pop
Website
Programe și prezentatoriElena, Hit Café de weekend, Bubanu, BB, PlayZone, Blaj, DJ Nenz, Hot N' Hit, Hit Café, Dj Killer, Dj Lia, RPh Music, Marius, Top Fresh, Dimineata.
Facebookhttps://www.facebook.com/RadioPrahova
Youtubehttps://www.youtube.com/user/RadioPrahovaOficial

Radio Prahova

Radio Prahova este axat în primul rând pe muzică, dar și pe informații de actualitate, internă și internațională. Postul se adresează în primul rând tinerilor, abordând o varietate de genuri muzicale de la dance și muzică de club, până la folk și rock clasic,

Pentru ascultătorii mai maturi, Radio Prahova oferă muzică ușoară și hituri ale anilor 90.

Emisiunile postului

La fel ca majoritatea posturilor muzicale, Radio Prahova difuzează în primul rând muzică, în care sunt inserate buletine de știri și dezbateri pe subiecte la zi.

Programul începe la ora 7 dimineața cu emisiunea Morning Glory, ce conține știrile zilei și muzică. Emisiunile de pe parcursul zilei sunt toate din categoria Hit Music.

Personalitățile postului

Personalitățile promovate de Radio Prahova sunt animatorii principalelor emisiuni muzicale, cunoscuți ascultătorilor drept DJ. Printre aceștia figurează Mihai Pali, gazdă a emisiunii de dimineață, Marius Popa, de șapte ani prezentator al programului de seară, sau Alexandra Fodor și Iulia Popa, ce realizează emisiunile din spațiul orar 10-17.

Unde se poate asculta Radio Prahova

Radio Prahova emite în zona orașului Ploiești pe frecvența 99, 2 FM. De asemenea, postul se poate asculta live din pagina web sau direct din pagina de Facebook.

Prezența social media

Radio Prahova are o prezență foarte activă pe Facebook, unde postează cu regularitate noutăți din muzica autohtonă sau internațională, dar și știri de actualitate. Pagina are peste 58.000 de aprecieri și un număr de 62.000 de urmăritori.

Pagina web

Radio Prahova are o pagină de Internet foarte atractivă și dinamică - https://radioprahova.ro/ . Dacă informațiile despre post și programele sale sunt destul de puține, pagina oferă în schimb știri de interes național, fapt divers și lifestyle, precum și noutăți din domeniul muzical, melodii în primă audiție și topuri întocmite pe baza preferințelor ascultătorilor.

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO