Radio Prahova

Asculta Radio Prahova Online
Stații similare
Vibe FM
Smart Radio
Sport Total FM
Rock FM
Magic FM
Radio Somes
Radio Reşiţa
Radio România Cultural (București)
Romania Actualitati
Comentarii
Informatii sespre Radio Prahova
CategorieDance, Hits, Pop
Website
Facebookhttps://www.facebook.com/RadioPrahova
Youtubehttps://www.youtube.com/user/RadioPrahovaOficial

Radio Prahova

Radio Prahova este axat în primul rând pe muzică, dar și pe informații de actualitate, internă și internațională. Postul se adresează în primul rând tinerilor, abordând o varietate de genuri muzicale de la dance și muzică de club, până la folk și rock clasic,

Pentru ascultătorii mai maturi, Radio Prahova oferă muzică ușoară și hituri ale anilor 90.

Emisiunile postului

La fel ca majoritatea posturilor muzicale, Radio Prahova difuzează în primul rând muzică, în care sunt inserate buletine de știri și dezbateri pe subiecte la zi.

Programul începe la ora 7 dimineața cu emisiunea Morning Glory, ce conține știrile zilei și muzică. Emisiunile de pe parcursul zilei sunt toate din categoria Hit Music.

Personalitățile postului

Personalitățile promovate de Radio Prahova sunt animatorii principalelor emisiuni muzicale, cunoscuți ascultătorilor drept DJ. Printre aceștia figurează Mihai Pali, gazdă a emisiunii de dimineață, Marius Popa, de șapte ani prezentator al programului de seară, sau Alexandra Fodor și Iulia Popa, ce realizează emisiunile din spațiul orar 10-17.

Unde se poate asculta Radio Prahova

Radio Prahova emite în zona orașului Ploiești pe frecvența 99, 2 FM. De asemenea, postul se poate asculta live din pagina web sau direct din pagina de Facebook.

Prezența social media

Radio Prahova are o prezență foarte activă pe Facebook, unde postează cu regularitate noutăți din muzica autohtonă sau internațională, dar și știri de actualitate. Pagina are peste 58.000 de aprecieri și un număr de 62.000 de urmăritori.

Pagina web

Radio Prahova are o pagină de Internet foarte atractivă și dinamică - https://radioprahova.ro/ . Dacă informațiile despre post și programele sale sunt destul de puține, pagina oferă în schimb știri de interes național, fapt divers și lifestyle, precum și noutăți din domeniul muzical, melodii în primă audiție și topuri întocmite pe baza preferințelor ascultătorilor.

Posturi noi
Radio Stil
Radio Badita Popular
Transylvania Hits
Radio SON
Radio Mega-HiT Romania
Radio 25 Romania
Radio Deep
EDM Romania
Radio X Fm Romania