Radio Nebunya

Asculta Radio Nebunya Online
Stații similare
Europa FM
Kiss FM
Virgin Radio
Radio Maria
Radio ZU
Radio Somes
Radio Trinitas
Radio Ciresarii
Radio Petrecaretzu

RADIO  NEBUNYA

Este un radio ce difuzeaza exclusiv online muzica de calitate de petrecere,hituri romanesti , in special manele dar si muzica internationala . Este un radio ce promoveaza dedicatiile muzicale,  dar si emisiuni si stiri din lumea manelelor.

DESPRE RADIO NEBUNYA

Sub sloganul « Nr. 1 in Romania » , este un radio ce aduce in casele ascultatorilor cele mai noi manele si hituri de petrecere, si prin intermediul chat-ului pus la dispozitie pe pagina oficiala oricine se simte singur sau pur si simplu doreste sa socializeze si sa isi impartaseasca gandurile este bine venit. Este un radio apreciat de romanii de peste hotare ce se simt dezradacinati si gasesc aici o alinare.

radio_nebunya asculta online

PERSONALITATILE RADIO-ULUI :

Pentru a se ridica la nivelu asteptarilor fanilor sai si pentru nu ai dezamagi, din lista invitatilor radio-ului nu lipsesc marile vedete autohtone din lumea manelelor ca Florin Salam, Nicolae Guta,si multi altii.

PROGRAMELE RADIO-ULUI :

Programele radio-ului constau in emisii de manele noi si vechi, dedicatii muzicale, hituri autohtone si nu numai, emisiuni de muzica LIVE exclusiv online pentru acces liber din orice colt al lumii.

RADIO NEBUNYA PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Este prezent momentan numai pe Facebook https://www.facebook.com/Radionebunya/ unde se pot lasa comentarii, se pot urmarii noutatile iar pentru mai multe discutii se poate utiliza platforma speciala pentru chat online de pe pagina oficiala a postului de radio http://www.radionebunya.ro/.

CUM SE POATE ASCULTA RADIO NEBUNYA ONLINE : Online se poate asculta live pe pagina prin winamp.