Radio Nebunya

Asculta Radio Nebunya Online
  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Magic FM
Radio Renasterea
Vibe FM
FM Radio Manele
Antena Satelor
Radio Petrecaretzu
Virgin Radio
ProFM
Radio România Muzical
Comentarii
Informatii despre Radio Nebunya
CategorieTop 40,Pop
Website
Facebookhttps://ro-ro.facebook.com/pages/Radionebunya/133662450043239
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details

RADIO  NEBUNYA

Este un radio ce difuzeaza exclusiv online muzica de calitate de petrecere,hituri romanesti , in special manele dar si muzica internationala . Este un radio ce promoveaza dedicatiile muzicale,  dar si emisiuni si stiri din lumea manelelor.

DESPRE RADIO NEBUNYA

Sub sloganul « Nr. 1 in Romania » , este un radio ce aduce in casele ascultatorilor cele mai noi manele si hituri de petrecere, si prin intermediul chat-ului pus la dispozitie pe pagina oficiala oricine se simte singur sau pur si simplu doreste sa socializeze si sa isi impartaseasca gandurile este bine venit. Este un radio apreciat de romanii de peste hotare ce se simt dezradacinati si gasesc aici o alinare.

radio_nebunya asculta online

PERSONALITATILE RADIO-ULUI :

Pentru a se ridica la nivelu asteptarilor fanilor sai si pentru nu ai dezamagi, din lista invitatilor radio-ului nu lipsesc marile vedete autohtone din lumea manelelor ca Florin Salam, Nicolae Guta,si multi altii.

PROGRAMELE RADIO-ULUI :

Programele radio-ului constau in emisii de manele noi si vechi, dedicatii muzicale, hituri autohtone si nu numai, emisiuni de muzica LIVE exclusiv online pentru acces liber din orice colt al lumii.

RADIO NEBUNYA PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Este prezent momentan numai pe Facebook https://www.facebook.com/Radionebunya/ unde se pot lasa comentarii, se pot urmarii noutatile iar pentru mai multe discutii se poate utiliza platforma speciala pentru chat online de pe pagina oficiala a postului de radio http://www.radionebunya.ro/.

CUM SE POATE ASCULTA RADIO NEBUNYA ONLINE : Online se poate asculta live pe pagina prin winamp.

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO