National FM

Asculta National FM Online

Un post de radio autentic romanesc, ce transmite nostalgia anilor ’80, dar neignorand in acelasi timp artistii contemporani autohtoni. Transmite in direct inca din anul 2004, acoperind mare parte din teritoriul romanesc, muzica romaneasca de petrecere si muzica populara.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Radio ZU
Romania Actualitati
Europa FM
Radio România Muzical
Radio Petrecaretzu
Radio Lipova
Radio Popular
Kiss FM
Rock FM
Comentarii
Informatii despre National FM
CategorieNews,Public,Talk
Website
Facebookhttps://ro-ro.facebook.com/nationalfm.ro
Twitterhttps://twitter.com/europafmromania

DESPRE NATIONAL FM

Dupa cum ne sugereaza si titulatura postului de radio, se doreste a fi un post de radio nationalist, patriot, cultivand muzica de calitate traditionala romaneasca , pop, rock , etc pentru iubitorii ei de oriunde.  Aduce in casele romanesti atat artistii consacrati din indepartatul trecut cat si noile talente din zilele noastre. Incearca sa satisfaca cererile si preferintele tuturor categoriilor de varsta si gen, prin emisiuni si programe de muzica bine alese. Motto-ul , unul foarte simpatic si bine ales, este «Cantecul este frate cu romanul».

PROGRAME NATIONAL FM

Grila de programe este compusa din emisiuni culturale, stiri si multa muzica bineinteles.  Se dedica atat celor mai batrani dintre fani cat si celor mai tineri , prin diversitatea de muzica difuzata si emisiuni realizate. Dintre cele mai de succes emisiuni din cadrul postului de radio National FM trebuie mentionata « Hai acasa ! » cu Gabi Jugaru si emisiuniea « Antistres » cu Denis Ciulinaru.

PERSONALITATI NATIONAL FM

National FM difuzeaza in mod constant muzica artistilor romani contemporani de top, promovand muzica buna de calitate. Astfel dintre personalitatile ce le-au trecut pragul , prezentandu-si noile proiecte dar si oferind interviuri mai mult decat interesante se numara Pepe, Provincialii, Paul Ciuci, Alexandra Ungureanu si altii.

CUM SE POATE ASCULTA NATIONAL FM

National FM ne ofera posibilitatea de a asculta atat online pe pagina oficiala a acestuia prin intermediul aplicatiei Winamp dar si in modul clasic pentru cei mai traditionalisti dintre noi. Astfel poate fi captat pe frecventele 91.7 FM in Bucuresti, 107.5FM in Craiova, 107,2FM in Pitesti, 107FM in Oradea si Deva, 96.1FM in Tmisoara, 94.2FM in Constanta, 95.8FM in Brasov, si asa mai departe.

NATIONAL FM PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Pagina oficiala de Facebook este https://www.facebook.com/nationalfm.ro/ . Postul de radio pune la dispozitia fanilor un chat in direct pe site-ul oficial al acestuia. Astfel cei dornici pot pune intrebari, pot face dedicatii intr-un mod cat mai placut si rapid fara batai de cap.

APLICATII MOBILE

Pe Google Play poate fi gasita si descarcata gratuit aplicatia pentru  Android pentru cei ce vor sa asculte oriunde si oricand. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nationalfm.streamradio&hl=ro.

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO