Romantic FM

Asculta Romantic FM Online
Muzică, nu zgomot

A luat fiinta in anul 1994, printre primele radiouri private din Romania, si din acel moment nu a incetat sa promoveze hiturile lumii ale anilor ’60 si pana in anii ’90, sub sloganul « Muzica, nu zgomot » .

  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Magic FM
Radio Intens
ProFM
Virgin Radio
Smart Radio
Radio Petrecaretzu
Antena Satelor
Dibi Radio
Europa FM
Comentarii
Informatii despre Romantic FM
CategorieLoveSongs,Soft
Website
Facebookhttps://www.facebook.com/RomanticFM
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details

ROMANTIC FM

DESPRE RADIO ROMANTIC FM

Punand accentul pe muzica de calitate romantica, ce alina sufletele ascultatorilor sensibili cu varste cuprinse intre 20 de ani si 50 de ani, a reusit sa se impuna pe piata romaneasca, creand o nisa si dominando in acelasi timp. De apreciat faptul ca este singurul post de radio din capitala ce difuzeaza in mod constant vechile melodii romanesti.

EMISIUNI

Multe concursuri organizate, evenimente culturale si muzica de calitate incercand sa vizeze interesele persoanelor intelectuale si cu gusturi rafinate. Grila de programe este dirijata de catre Alexandru Ichim.

RADIO ROMANTIC FM PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Prezent pe Facebook https://www.facebook.com/RomanticFM/ , pe Youtube https://www.youtube.com/user/romanticfm

PERSONALITATILE RADIO-ULUI

Fiind un radio ce promoveaza in special muzica europeana a vremurilor apuse , in cadrul emisiunilor difuzate nu exista formatul ,tot mai des intalnit la alte posturi de radio, LIVE cu invitati speciali cu hituri contemporane. Sustin un program ce genereaza in mod constant muzica de dragoste din toate timpurile si de pe toate meleagurile.

ASCULTA ROMANTIC FM ONLINE

Pe pagina oficiala http://romanticfm.ro/live#. Ofera posibilitatea de a fi receptionat live online si de pe mobil http://romanticfm.ro/mobile . Daca doriti sa ascultati radio in modul clasic si traditional poate fi reperat pe frecventa 101.9 FM in Bucuresti, dar si in alte orase ale tarii, Bacau, Constanta, Cluj, Pitesti, Arad, Botosani, Iasi.

 

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO