Romantic FM

Asculta Romantic FM Online
Muzică, nu zgomot
Stații similare
Radio Impuls (Cluj Napoca)
Dance FM
Radio Reşiţa
ProFM
Radio Nebunya
Rock FM
Radio Somes
Radio Guerrilla
Radio Ciresarii
Comentarii
Informatii sespre Romantic FM
CategorieLoveSongs,Soft
Website
Facebookhttps://www.facebook.com/RomanticFM
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details

ROMANTIC FM

DESPRE RADIO ROMANTIC FM

Punand accentul pe muzica de calitate romantica, ce alina sufletele ascultatorilor sensibili cu varste cuprinse intre 20 de ani si 50 de ani, a reusit sa se impuna pe piata romaneasca, creand o nisa si dominando in acelasi timp. De apreciat faptul ca este singurul post de radio din capitala ce difuzeaza in mod constant vechile melodii romanesti.

EMISIUNI

Multe concursuri organizate, evenimente culturale si muzica de calitate incercand sa vizeze interesele persoanelor intelectuale si cu gusturi rafinate. Grila de programe este dirijata de catre Alexandru Ichim.

RADIO ROMANTIC FM PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Prezent pe Facebook https://www.facebook.com/RomanticFM/ , pe Youtube https://www.youtube.com/user/romanticfm

PERSONALITATILE RADIO-ULUI

Fiind un radio ce promoveaza in special muzica europeana a vremurilor apuse , in cadrul emisiunilor difuzate nu exista formatul ,tot mai des intalnit la alte posturi de radio, LIVE cu invitati speciali cu hituri contemporane. Sustin un program ce genereaza in mod constant muzica de dragoste din toate timpurile si de pe toate meleagurile.

ASCULTA ROMANTIC FM ONLINE

Pe pagina oficiala http://romanticfm.ro/live#. Ofera posibilitatea de a fi receptionat live online si de pe mobil http://romanticfm.ro/mobile . Daca doriti sa ascultati radio in modul clasic si traditional poate fi reperat pe frecventa 101.9 FM in Bucuresti, dar si in alte orase ale tarii, Bacau, Constanta, Cluj, Pitesti, Arad, Botosani, Iasi.

 

Posturi noi
Radio Stil
Radio Badita Popular
Transylvania Hits
Radio SON
Radio Mega-HiT Romania
Radio 25 Romania
Radio Deep
EDM Romania
Radio X Fm Romania