Radio Guerrilla

Asculta Radio Guerrilla Online

Este un post de radio dinamic, adresat cu precădere unui public tânăr, urban și educat, iar deviza sa este „Binili Învinge!”.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Magic FM
Radio Popular
Radio Lipova
Radio Intens
National FM
Dibi Radio
Rock FM
Smart Radio
Romantic FM
Comentarii
Informatii despre Radio Guerrilla
CategorieHits, Top40
Website
Programe și prezentatoriDobrovolschi Show, Asta La Revista Presei, Nene!, Liviu Mihaiu, Guerrilight, Mihai Dobrovolschi, Dj Vasile Si Matze, Guerrillia Logut, Petru Stratulat, Eliberadio, Gaming Show, Bogdan Șerban, Sebastian Vrînceanu (Memo), Chillau.
Facebookhttps://www.facebook.com/radio.guerrilla
Twitterhttps://twitter.com/radioguerrilla
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/ro/app/guerrilla/id503798319
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details

Radio Guerrilla

Radio Guerrilla este un post de radio ancorat în actualitate, alternând programele informative cu muzică de calitate. Răspunzând intereselor publicului țintă, Radio Guerrilla are programe dedicate culturii urbane, emisiuni cu caracter enciclopedic, dar și rubrici tip magazin cu ultimele noutăți din domeniul tehnologiei.

Istoria radioului Guerrilla

Radio Guerrilla s-a lansat în 2004, ca parte a grupului de presă Academia Cațavencu, în prezent trustul Realitatea - Cațavencu. Un rol important în succesul de care s-a bucurat postul îl are cunoscutul jurnalist și prezentator radio Răzvan Exarhu, directorul de programe al postului și omul care a creat brandul Guerrilla. Radio Guerrilla a cunoscut o perioadă de declin în perioada 2013-2016, când a pierdut licența de emisie, fiind nevoit să emită strict online. În prezent, postul poate fi recepționat în 20 de orașe ale țării.

Emisiunile Radio Guerrilla

Programul postului începe cu Guerrilla de Dimineață (08.00 - 11.00), emisiune tip magazin axat pe informații de actualitate, interne și internaționale, dezbătute în ritm alert. Nu lipsesc noutățile, informații despre gadget-uri și prezentarea evenimentelor culturale. Una dintre rubricile emblematice ale matinalului este Penibilizatorul, dedicată povestirii unor întâmplări extraordinare sau stânjenitoare.

Ora de Română (11.00 -12.00) este dedicată muzicii românești contemporane.

Binili Învinge! (12.00 - 15.00), emisiunea emblematică a postului, se definește drept una de pop culture și tot ce este nou.

Avanpost Radio Guerrilla (16.00 - 19.00) este un magazin axat pe cultura urbană, cu recomandări de evenimente, interviuri, prezentarea unor inițiative civice sau sociale.

Personalitățile Radio Guerrilla

Radio Guerrilla se bazează pe o echipă puternică, formată din numeroase personalități de radio sau din sfera culturală.

Unul dintre cei mai apreciați realizatori este publicistul Liviu Mihaiu, membru fondator al revistei „Academia Cațavencu”, care prezintă acid și la obiect o altfel de revistă a presei, "Asta la revista presei/mesei, nene!", emisiune de tip call-in pe teme de actualitate.

Politicianul și omul de cultură Theodor Paleologu este invitatul permanent al emisiunii Metope, ce se difuzează în fiecare marți (13.00 - 15.00),  în care prezintă „o poveste cu tâlc, o filă de istorie, o carte, un om, o idee”.

Adi Despot (solistul trupei Vița de Vie) și DJ Hefe (trupa Coma), două nume grele în muzica românească, realizează Playground cu Despot și Hefe (joi, 19.00 - 21.00), emisiune de rock, autohton și internațional.

Unde se poate asculta Radio Guerrilla

Postul Radio Guerrilla se poate asculta în 20 de orașe, printre care București (94,8 FM), Craiova (92,7 FM), Cluj Napoca (102,2 FM) sau Iași (94,3 FM).

Totodată, Radio Guerrilla poate fi ascultat online de pe pagina web, direct de pe contul de Facebook sau pe YouTube.

Prezența social-media

Radio Guerrilla are o prezență susținută pe toate rețelele de socializare. Contul de Facebook are peste 263.000 de aprecieri și susținători, care interacționează frecvent pe postările Radio Guerrilla, de regulă transmisii în direct, dedicații muzicale sau informații culturale. Postul este, de asemenea, prezent pe Instagram și Twitter.

Pagina web

Pagina de internet a Radio Guerrilla (https://www.guerrillaradio.ro) este una foarte bogată. Aceasta conține prezentări detaliate ale emisiunilor zilnice, pagini dedicate realizatorilor postului, precum și o bogată colecție de articole culturale și preluări de articole din Academia Cațavencu.

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO