Dance FM

Asculta Dance FM Online
Non stop hits
Stații similare
Radio Petrecaretzu
Europa FM
Radio Reşiţa
Radio Renasterea
Romantic FM
Radio Gaga
Radio Iasi
Vibe FM
Radio Nebunya
Comentarii
Informatii sespre Dance FM
CategorieDance,Electronica
Website
Facebookhttps://www.facebook.com/dancefm895

DESPRE RADIO DANCE FM

Saptamana de saptamana, peste 35 dintre cei mai cunoscuti si apreciati DJ de pe meleagurile romanesti mixeaza la pupitrul Dance FM, ca Residence Deejays, Miki Love, Fly DJs, Morris si multi altii ce merita descoperiti.

EMISIUNI

Un radio ce tine la curent cu toate noutatile ce tin de cluburi, lansari muzicale,  concerte de muzica house, trance si tot ceea ce inseamna clubbing.

Grila de programe este compusa din : Dance FM Non Stop Hits, Top 20 cu Greeg si Onuc, Kristina Vix’n , Vulgaris Sound, Selectro by Marika, ClubMix Onair by Almud, Club Motion by Vlad Rusu, In the mood, Toolroom radio, We love progressive, si multe altele.

PERSONALITATILE RADIO-ULUI

Unul dintre cei mai remarcabili, ce trebuie amintit, ca personalitate, este DJ Tiesto , care in cadrul unui eveniment marca Dance Fm ce a avut locul in centrul Bucurestiului in anul 2011, a  mixat pentru peste 3000 de fani.

RADIO FM PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Pagina de Facebook oficiala este https://www.facebook.com/dancefm895/ , Youtube , si pe twitter https://twitter.com/dance_fm

ASCULTA RADIO DANCE FM ONLINE

Online LIVE pe pagina oficiala http://www.dancefm.ro/asculta-online/. Frecventa radio pe care emite pentru Bucuresti este  89.5 FM, iar restul tarii are la dispozitie varianta online.

Bob Sinclair «  Cinderella », playlist Radio Dance fm

Posturi noi
Radio Stil
Radio Badita Popular
Transylvania Hits
Radio SON
Radio Mega-HiT Romania
Radio 25 Romania
Radio Deep
EDM Romania
Radio X Fm Romania