Sport Total FM

Asculta Sport Total FM Online
Stații similare
Radio Trinitas
Radio Nebunya
Europa FM
Virgin Radio
Radio Ciresarii
Antena Satelor
Radio Impuls (Cluj Napoca)
National FM
Radio Reşiţa
Comentarii
Informatii sespre Sport Total FM
CategorieSport
Website
Facebookhttps://www.facebook.com/SportTotalFm
Twitterhttps://twitter.com/sporttotalfm

SPORT TOTAL FM

Un radio dedicat in totalitate sportului, pentru cei interesati de tot ce se intampla in aceasta lume, aducand stiri variate din toate genurile de sport, si nu doar de pe terenul de fotbal, clasamente in timp real, noutati, interviuri in exclusivitate cu personalitati sportive.

DESPRE RADIO SPORT TOTAL FM

Singurul si unicul post de radio din Romania la ora actuala specializat pe informatii sportive , lansat in anul 2007 transmite pe unde radio dar si online. Un post de radio cu o grila de programe ampla, completa ce tine aproape orice iubitor de sport.

sport fm romania asculta

Pagina oficiala Radio SPORT TOTAL FM –  program , rezultate, clasament fotbal

PERSONALITATILE RADIO-ULUI :

Cu o grila de programe ce abunda in emisiuni de tip interviu live bineinteles ca avem ocazia de a asculta diverse personalitati din lumea sportului cum ar fi spre exemplu Cristina Stanciu, Cristian Mitrea, Marian Luminare si multi altii ce sunt angajati in discutii foarte interesante pe tematici culturale sociale si nu numai.

PROGRAMELE RADIO-ULUI :

Dintre nenumaratele emisiuni interactive: Blockstart Matinal,1 Solist, Executii in Direct, 11 Metri, Trafic Sport, Fluier Final, So Music, Fotbal La Matineu, Liga de Weekend dirijate de DJ Radu Banclu, Mihai Pahontu, Narcis Drejan, Daniel Nazare, Florin Chivulete, etc.

CUM SE POATE ASCULTA RADIO SPORT TOtAL FM ONLINE

Disponibil atat online cat si pe undele clasice FM se poate asculta in linie pe pagina oficiala a acestuia http://sptfm.ro/  si pe paginile partenere tunein.com. Pe frecventa FM poate fi captat in Bucuresti pe 105.8FM, Botosani 91.1FM, Brasov 96.4FM, Galati 87.7FM, si alte orase din tara.

Posturi noi
Radio Stil
Radio Badita Popular
Transylvania Hits
Radio SON
Radio Mega-HiT Romania
Radio 25 Romania
Radio Deep
EDM Romania
Radio X Fm Romania