Rock FM

Asculta Rock FM Online
It Rocks!

O selectie de muzica rock de cea mai buna calitate din repertoriu romanesc dar si international, cu un slogan extrem de sugestiv si incisiv « It Rocks » se adreseaza tinerilor ascultatori de 19 ani si pana la 45 de ani.

DESPRE RADIO ROCK FM

Lansat in anul 2010 sub un format classic rock, este un radio ce ne tine in priza, ne aduce stiri din lumea rock-ului international si national, evenimentein cadrul carora radio-ul este partener, concerte, concursuri, toate acestea sub conducerea atenta a  DJ-ului Cristi Hrubaru, ce detine functia de director de programe.

EMISIUNI

Dintre multitudinea de emisiuni difuzate pe Rock FM,  cele mai de top ar fi -  Blues Drop cu Berti Barbera,  Rock this way cu Alin Dinca, Rockaholic cu Cristian Hrubaru, Rock Weekend cu Mihai Georgescu, Academia de Folk cu Eugen Cismasu si Cristi Dumitrascu, etc.

 

PERSONALITATILE RADIO-ULUI

Exceptand echipa radio-ului, formata din DJ cunoscuti in lumea rockului autohton/ membri ai trupelor de rock romanesti, printre personalitatile pe care le mai putem auzi pe frecventa lor sunt numerosii invitati gen Cargo, Vita de vie, Sarmalele reci, Tudor Chirila, Iris .... si multe alte trupe actuale de rock, bineinteles , ce nu trebuie ratate.

RADIO ROCK FM PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Pe facebook  https://www.facebook.com/rockfmro/ si pe Youtube.

ASCULTA RADIO ROCK FM ONLINE

Conformandu-se erei digitale , este disponibil online pe pagina oficiala http://www.rockfm.ro/. Frecventa pe care poate fi auzit in Bucuresti este 100.6FM, Cluj 92.2FM, Constanta 103.9FM, Sibiu 89.9FM, Suceava 107.7FM, Targu Mures 88.4FM, Bistrita 88.2FM, Galati si Braila 104.8fM.