Rock FM

Asculta Rock FM Online
It Rocks!
Stații similare
Romania Actualitati
Radio Reşiţa
Radio România Cultural (București)
Europa FM
Romantic FM
Kiss FM
Radio Somes
Radio Nebunya
Radio Gaga
Comentarii
Informatii sespre Rock FM
CategorieClassicRock
Website
Facebookhttps://www.facebook.com/rockfmro
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCVx1ghcYubtdXurjWN5aTUw

DESPRE RADIO ROCK FM

Lansat in anul 2010 sub un format classic rock, este un radio ce ne tine in priza, ne aduce stiri din lumea rock-ului international si national, evenimentein cadrul carora radio-ul este partener, concerte, concursuri, toate acestea sub conducerea atenta a  DJ-ului Cristi Hrubaru, ce detine functia de director de programe.

EMISIUNI

Dintre multitudinea de emisiuni difuzate pe Rock FM,  cele mai de top ar fi -  Blues Drop cu Berti Barbera,  Rock this way cu Alin Dinca, Rockaholic cu Cristian Hrubaru, Rock Weekend cu Mihai Georgescu, Academia de Folk cu Eugen Cismasu si Cristi Dumitrascu, etc.

 

PERSONALITATILE RADIO-ULUI

Exceptand echipa radio-ului, formata din DJ cunoscuti in lumea rockului autohton/ membri ai trupelor de rock romanesti, printre personalitatile pe care le mai putem auzi pe frecventa lor sunt numerosii invitati gen Cargo, Vita de vie, Sarmalele reci, Tudor Chirila, Iris .... si multe alte trupe actuale de rock, bineinteles , ce nu trebuie ratate.

RADIO ROCK FM PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Pe facebook  https://www.facebook.com/rockfmro/ si pe Youtube.

ASCULTA RADIO ROCK FM ONLINE

Conformandu-se erei digitale , este disponibil online pe pagina oficiala http://www.rockfm.ro/. Frecventa pe care poate fi auzit in Bucuresti este 100.6FM, Cluj 92.2FM, Constanta 103.9FM, Sibiu 89.9FM, Suceava 107.7FM, Targu Mures 88.4FM, Bistrita 88.2FM, Galati si Braila 104.8fM.

Posturi noi
Radio Stil
Radio Badita Popular
Transylvania Hits
Radio SON
Radio Mega-HiT Romania
Radio 25 Romania
Radio Deep
EDM Romania
Radio X Fm Romania