Radio Trinitas

Asculta Radio Trinitas Online
Un radio pentru sufletul dumneavoastră!
  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
ProFM
Radio Gaga
Tananana
Virgin Radio
FM Radio Manele
Romantic FM
Radio Impuls (Cluj Napoca)
Kiss FM
Radio Romania Antena Satelor
Comentarii
Informatii despre Radio Trinitas
CategorieChristian
Website
Programe și prezentatoriJurnalul Radio Trinitas, Lumea de azi, Al doilea paraclis al Maicii Domnului, Bucuria poveștilor, Cuvintele credinţei, Viaţa cetăţii, România la zi, Atlas biblic, Cântări din slujba Utreniei, Imnul național, Troparele Sf. Ap. Andrei și Rugăciunea de dimineaţă.
Facebookhttps://www.facebook.com/radiotrinitas
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/ro/app/radio-trinitas/id570736921
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details

RADIO TRINITAS

Radio-ul romanesc pentru toti credinciosii dintre noi, difuzeaza in permanenta programe crestinesti, slujbe si muzica religioasa promovand principiile vieti crestine si valorile sociale si culturale tipice romanesti.

DESPRE RADIO TRINITAS

A luat fiinta in anul 1996 la Iasi, urmand ca in anul 2002 sa poata fi ascultat si online. A fost primul post de radio de natura religioasa ortodoxa din Romania, luand nastere din initiativa Preafericitului Parinte Daniel. Este postul de radio oficial al Patriarhiei Romane, ce are ca scop sustinerea activitatii culturale si misionare a Bisericii Ortodoxe din Romania.

standard trinitas radio asculta

DESCRIEREA IMAGINII :  Pagina oficiala Radio Trinitas – campanie dedicata copiilor si tinerilor nevazatori din Romania

PERSONALITATILE RADIO-ULUI :

In cadrul emisiunilor cu caracter social si cultural, emisiunilor pentru copii, religioase sau muzicale nu lipsesc bineinteles nici invitatii. Acestia sunt in general din randul bisericii, mai marii reprezentanti  dar si medici, psihologi, profesori universitari si multi altii in functie de tematica emisiunii propuse.

PROGRAMELE RADIO-ULUI :

Radio Trinitas difuzeaza 24 de ore din 24 , programe pe teme economice, culturale, sociale si bineinteles religioase. Din grila de programe de mentionat : Cântări din slujba Utreniei, Cuvintele credinţei, România la zi, Lumea de azi, Bucuria poveștilor, Atlas biblic, Al doilea paraclis al Maicii Domnului, Imnul național, Troparele Sf. Ap. Andrei și Rugăciunea de dimineaţă, Viaţa cetăţii, Jurnalul Radio Trinitas, Armonii de veghe, Civilizatia muzicii, Serata muzicala.

RADIO TRINITAS PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Radio trinitas se regaseste si pe retelele de socializare : Pe facebook https://www.facebook.com/radiotrinitas/  si pe Twitter https://twitter.com/trinitasonline .

CUM SE POATE ASCULTA RADIO TRINITAS ONLINE

Se poate asculta online pe pagina oficiala a postului de radio http://www.radiotrinitas.ro/live/ sau mai nou prin aplicatia pentru Android sau Ios in functie de dispozitivul utilizat. Pe undele FM poate fi captat in majoritatea oraselor ale tarii , in Bucuresti pe frecventa 88.50FM, Iasi 92.70FM, Oradea 87.80FM, Craiova 100.00FM, etc.

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO