Radio Transilvania

Asculta Radio Transilvania Online
Simți muzica, simți diferența la Radio Transilvania!

Simți muzica, simți diferența la Radio Transilvania!

  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Vibe FM
National FM
Radio Lipova
Radio Romania Antena Satelor
FM Radio Manele
ProFM
Radio Gold FM
Dance FM
Radio Ciresarii
Comentarii
Informatii despre Radio Transilvania
Adresa
Sos. Borsului 45 , Oradea, Bihor, Romania
Website
Programe și prezentatoriCounting Crows - Mr. Jones, A-HA - Take On Me, Foreigner - Cold As Ice, Kugs - You Remain, Imelda May - Call Me.
Facebookhttps://www.facebook.com/RadioTransilvania.Ro/

Radio Transilvania înseamnă 13 stații care emit din 13 orașe. Am găsit un acasă în mai multe orașe din Transilvania, printre care, în Oradea, Cluj- Napoca, Zalău, Turda, Bistrița, Satu Mare sau Baia Mare. În cele 13 orașe din care emitem, conceptul e același, reprezentam o voce reală, credibilă, actuală, a tuturor transilvănenilor și muzica bună din anii 90 și până azi. Radio Transilvania este prima reţea regionala privată de radio din România. Primul semnal sonor a fost lansat în eter pe 25 martie 1995, la Bistrița, apoi urmând Oradea și pe rând, celelalte stații din Transilvania. Dramaturgul și omul politic Mircea Bradu este cel care a pus bazele rețelei în 1995, fiind primul actionar majoritar.

De atunci, timpul și-a spus cuvântul și în prezent, odată cu schimbarea acționariatului, din 2017, am pornit pe un alt drum, după un vast proces de retehnologizare, de digitalizare, dar și cu schimbări majore în politica editorială. În prezent, Radio Transilvania este o formă de media complexă, ușor paradoxală. Un radio care urmeaza formatul Adult Contemporary, regional și totodată, local. Din anul 2017, Radio Transilvania simte diferența din punct de vedere local, dar acționează regional.

Muzica este cea care face într-adevăr diferența, așa cum transmite și sloganul nostru. La Radio Transilvania te bucuri de muzica ultimelor trei decenii, dar și de hiturile momentului. Rețeta unică si flerul cu care au fost alese piesele sunt ceea ce ne diferențiază!

 
Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO
Radio Romantic