Radio Petrecaretzu

Asculta Radio Petrecaretzu Online
  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Radio ZU
Radio Trinitas
Radio Ciresarii
Radio Guerrilla
Europa FM
ProFM
National FM
Radio Gaga
Radio Romania Antena Satelor
Comentarii
Informatii despre Radio Petrecaretzu
CategorieEuro Hits
Website
Facebookhttps://www.facebook.com/pages/Radio-Petrecaretzu/113806245370127
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details

RADIO PETRECARETZU

Asa cum sugereaza titlul este un radio ce promoveaza muzica de pretrecere exclusiv. Difuzeaza numai online muzica etno, manele, muzica populara romaneasca  si muzica olteneasca. Un radio traditional ce se dedica in special romanilor ce iubesc viata, petrecerea si voia buna.

DESPRE RADIO PETRECARETZU

Lansat in anul 2010, Radio Petrecaretzu este un radio ce se adreseaza unei audiente de nisa, avand de asemenea programe cu dedicatii si mesaje de la si pentru ascultatori. Pentru ascultatorii sai traditionali difuzeaza in mod constant cantece de joc din partea Moldovei, Banatului si Ardealului.

petrecaretzu asculta radio online

PERSONALITATILE RADIO-ULUI

Dintre invitatii emisiunilor de cantec Live se numara Formatia Duo din Mioveni, Florin Murgoi, Sorinel de la Plopeni, Formatia Sentimentalii si multi altii.

PROGRAMELE RADIO-ULUI

In principiu programele radio-ului constau in difuzarea continua de muzica de petrecere Live si nu numai pentru toti romanii din tara si de peste hotare.  Dintre programe : « Petrecere ca la tine acasa », « Chef de chef », « Muzica de petrecere de neuitat », etc.

RADIO PETRECARETZU PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Pe retelele de socializare il regasim bineinteles pe Facebook https://www.facebook.com/Radio-Petrecaretzu-113806245370127/ si pe Twitter https://twitter.com/petrecaretzu?lang=en pentru discutii in direct , mesaje , dedicatii si noutati.

CUM SE POATE ASCULTA RADIO PETRECARETZU ONLINE

Radio Petrecaretzu nu poate fi ascultat decat online live 24/24 , pe pagina oficiala a acestuia http://www.radio-petrecaretzu.com/, sau prin  winamp tot și pe această pagina oficiala,  dar pe acest website-ul.

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO