Radio Manele

Asculta Radio Manele Online

Postul de radio Radio Manele este singurul post de radio ce transmite manele non-stop pe internet. Radio Manele Online difuzeaza cele mai noi si frumoase manele online. manele vechi , manele de petrecere.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Radio Nebunya
Radio Gold FM
Radio Petrecaretzu
Radio ZU
Europa FM
Rock FM
Virgin Radio
Radio Lipova
Radio Renasterea

Radio Manele Online

Radio Manele Online este un post insolit în audiovizualul din România, fiind dedicat în exclusivitate manelelor și muzicii de petrecere. Postul exclusiv online s-a lansat la 1 ianuarie 2012 și se adresează iubitorilor acestui gen de muzică din întreaga lume.

Radio Manele Online oferă ascultătorilor săi exact ceea ce promite - manele vechi și noi. Dacă alte posturi de radio muzicale difuzează și un minim de știri la zi, Radio Manele prezintă doar informații din industria de profil - melodii nou lansate sau anunțuri de concerte.

Emisiunile postului

Postul nu are propriu-zis emisiuni, dat fiind că difuzează muzică în permanență. De interes pentru ascultători sunt acele emisiuni care beneficiază de prezența unui DJ în studio, deoarece în aceste programe se pot face dedicații live. Astfel de emisiuni se transmit de regulă seara, în timp ce noaptea muzica merge non-stop.

Vedetele postului

Fiind un post de manele, vedetele postului sunt interpreții cei mai faimoși din domeniu, aceasta fiind principala și singura atracție a postului. Totuși, se poate remarca prezența unui prezentator cunoscut drept DJ Alin, care are o oarecare notorietate în rândurile ascultătorilor, mai ales că este unul dintre cei în ale căror emisiuni se pot trimite dedicații.

Unde se poate asculta Radio Manele Online

Radio Manele Online se poate asculta live pe Internet. De asemenea, postul poate fi ascultat pe telefon prin intermediul aplicațiilor pentru Android și iOS.

Prezența social media

Radio Manele Online are propria pagină de Facebook, care are totuși un număr relativ mic de aprecieri în raport cu popularitatea acestui gen muzical, puțin peste 16.000. Pe lângă informații despre program, respectiv când începe emisiunea de dedicații, pagina de Facebook postează în general glume și video-uri amuzante sau melodii în premieră cu vedetele genului.

Pagina Web

Pagina de Internet https://fmradiomanele.ro/ este destul de săracă în informații despre post. De cel mai mare interes se bucură pagina pentru dedicații live, unde se poate solicita melodia dorită, lucru posibil doar atunci când este un DJ în emisie să poată citi mesajul.

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO