Radio Somes

Asculta Radio Somes Online

Sub motto-ul expresiv « TRADITIE SI FOLCLOR » se prezinta un post de radio unic ce doreste sa promoveze cultura traditionala romaneasca, in special cea ardeleneasca.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
Magic FM
Radio Gold FM
Radio Renasterea
Tananana
FM Radio Manele
Radio Nebunya
Vibe FM
ProFM
Rock FM
Comentarii
Informatii sespre Radio Somes
CategorieCommunity,Culture,News,Public
Website
Programe și prezentatoriLa izvor de tradiție și folclor, Repere Culturale, Deșteaptă-te române!, Agenda Gospodarilor, Știrile Radio Someș.
Facebookhttps://ro-ro.facebook.com/pages/Radio-Somes/171693206306567
Twitterhttps://twitter.com/radiosomes

Despre radio

Prin intermediul diverselor programe bine elaborate, Radio Somes, aduce la urechile ascultatorilor autenticitatea si frumusetea folclorului romanesc ardelenesc, traditiile, obiceiurile stravechi , muzica si portul specific.

Programe

Din grila de programe trebuie mentionat « Cu Iosif pe coclauri » difuzat in fiecare duminca seara incepand cu ora 21:00, cuprinzand interviuri din inima sateasca ale gospodarilor, taranilor , oameni simpli si nu numai.  Alte programe de amintit: » Agenda gospodarilor » in cadrul careia se atinge subiectul agriculturii, » Ora de istorie », » Administratia la Zid ».

Personalitati

In cadrul emisiunilor realizate sunt prezentati  constant diverse personalitati din lumea muzicii populare ardelenesti  (Nicu Cioanca, Anuta Motofelea, Sabina Leonte Alb,Ioachim Spanu, Alexandru Patrascan, Dumitru Ciupa, ansamblul folcloric Plaiurile Bargaului) dar si din lumea politica(senator Cristian Florian, primari ai comunelor din imprejurimi)

Asculta Radio online

Receptionat pe frecventa 96.6 FM in zona Bistrita Nasaud si 93.8 in Cluj,  dar si in judetele din imprejurimi ofera posibilitatea de a fi ascultat Live si pe site-ul oficial www.radiosomes.ro  prin aplicatia Winamp.

Radio Somes pe retelele de socializare

Pagina oficiala Facebook Radio Somes ofera posibilitatea ascultatorilor de a fi mai aroape, de a lasa comentarii, de a fi la curent cu toate noutatile si grila de programe a radioului. Este prezent deasemenea si pe Twitter https://twitter.com/radiosomes . Emisiunea « Cu iosif pe coclauri » beneficiaza si ea de asemenea de o pagina oficiala pe reteaua de socializare Facebook sub aceeasi denumire. 

Aplicatii pentru mobil

Pentru moment, Radio Somes nu detine o aplicatie independenta pentru telefon mobil, dar poate fi ascultat prin intermediul unei alte aplicatii pentru android « Radiouri din Romania Online « (ce contine o lista intreaga de radiouri romanesti) si poate fi descarcata gratuit de pe Google Play.

Radio Somes pagina oficiala

Pagina oficiala elaborata in stil traditional, autentic romanesc este http://www.radiosomes.ro/.  

Posturi noi
Radio Fan
Radio Aliluia (București)
Radio Acasa (București)
Radio Iaşi (București)
Radio VIP (București)
Radio eteatru (București)
Radio Enigma (București)
Radio Ardeleanul FM
Radio GSB (București)