Radio Somes

Asculta Radio Somes Online
Stații similare
Magic FM
Radio România Cultural (București)
Radio Gaga
Radio Iasi
Radio Guerrilla
ProFM
Radio ZU
Radio Nebunya
Romantic FM
Comentarii
Informatii sespre Radio Somes
CategorieCommunity,Culture,News,Public
Website
Facebookhttps://ro-ro.facebook.com/pages/Radio-Somes/171693206306567
Twitterhttps://twitter.com/radiosomes

Despre radio

Prin intermediul diverselor programe bine elaborate, Radio Somes, aduce la urechile ascultatorilor autenticitatea si frumusetea folclorului romanesc ardelenesc, traditiile, obiceiurile stravechi , muzica si portul specific.

Programe

Din grila de programe trebuie mentionat « Cu Iosif pe coclauri » difuzat in fiecare duminca seara incepand cu ora 21:00, cuprinzand interviuri din inima sateasca ale gospodarilor, taranilor , oameni simpli si nu numai.  Alte programe de amintit: » Agenda gospodarilor » in cadrul careia se atinge subiectul agriculturii, » Ora de istorie », » Administratia la Zid ».

Personalitati

In cadrul emisiunilor realizate sunt prezentati  constant diverse personalitati din lumea muzicii populare ardelenesti  (Nicu Cioanca, Anuta Motofelea, Sabina Leonte Alb,Ioachim Spanu, Alexandru Patrascan, Dumitru Ciupa, ansamblul folcloric Plaiurile Bargaului) dar si din lumea politica(senator Cristian Florian, primari ai comunelor din imprejurimi)

Asculta Radio online

Receptionat pe frecventa 96.6 FM in zona Bistrita Nasaud si 93.8 in Cluj,  dar si in judetele din imprejurimi ofera posibilitatea de a fi ascultat Live si pe site-ul oficial www.radiosomes.ro  prin aplicatia Winamp.

Radio Somes pe retelele de socializare

Pagina oficiala Facebook Radio Somes ofera posibilitatea ascultatorilor de a fi mai aroape, de a lasa comentarii, de a fi la curent cu toate noutatile si grila de programe a radioului. Este prezent deasemenea si pe Twitter https://twitter.com/radiosomes . Emisiunea « Cu iosif pe coclauri » beneficiaza si ea de asemenea de o pagina oficiala pe reteaua de socializare Facebook sub aceeasi denumire. 

Aplicatii pentru mobil

Pentru moment, Radio Somes nu detine o aplicatie independenta pentru telefon mobil, dar poate fi ascultat prin intermediul unei alte aplicatii pentru android « Radiouri din Romania Online « (ce contine o lista intreaga de radiouri romanesti) si poate fi descarcata gratuit de pe Google Play.

Radio Somes pagina oficiala

Pagina oficiala elaborata in stil traditional, autentic romanesc este http://www.radiosomes.ro/.  

Posturi noi
Radio Stil
Radio Badita Popular
Transylvania Hits
Radio SON
Radio Mega-HiT Romania
Radio 25 Romania
Radio Deep
EDM Romania
Radio X Fm Romania