Radio Lipova

Asculta Radio Lipova Online
Stații similare
Radio Petrecaretzu
Radio România Cultural (București)
Virgin Radio
Smart Radio
Kiss FM
ProFM
Radio ZU
Romania Actualitati
Europa FM

Despre Radio Lipova

Denumit dupa orasul din vestul tarii cu acelasi nume, situat intre Arad si Timisoara,postul de radio Lipova a fost infiintat in anul 2011 de catre un grup de tineri cu dorinta de a aduce in casele ascultatorilor frumusetea neamului romanesc prin intermediul muzicii populare traditionale.

Programe

Un radio ce nu se axeaza exclusiv numai pe promovarea muzicii autentice romanesti, ci aduce in prim plan diverse evenimente, stiri , dar si dedicatii si un chat online pe pagina oficiala a radioului.

Grila de emisiuni destul de ampla si diversificata ,pentru toate gusturile si toate categoriile de varsta, contine : Dedicatii si mesaje cu Ionut (de la orele 20 :00 la 22 :00), Povestea Cantecului(in cadrul careia invitatii sustin live cantece din repertoriul propriu si fac cunoscuta povestea din spatele cantecului), Buna Dimineata Romani si multe altele.

Personalitati

Radio Lipova face diferenta prin promovarea tinerelor talente si nu numai. Dintre personalitatile radioului amintim interpreta Margareta Dragan, Adi Brancoveanu, Andreea Voica, Lucian Dragan dar si personalitati din alte spectre pe care ii putem intalni si asculta in cadrul diverselor emisiuni.  

Asculta online Radio Lipova

Ofera posibilitatea de a fi ascultat de pretutindeni online pe site-ul oficial www.radiolipova.net prin Winamp, Media Player, Quick Time sau Real Player.

Radio Lipova pe retelele de socializare

Radio Lipova este prezent si pe reteaua de socializare Facebook  https://www.facebook.com/RadioLipova.net/ , pentru a fi cat mai aproape de ascultatori, pentru sugestii , comentarii dar si pentru o continua informare in ceea ce priveste spectacole, evenimente muzicale.

Aplicatii pentru mobil

Pentru toti iubitorii muzicii folclorice si de petrecere , echipa radioului a elaborat si o aplicatie pentru android ce se poate descarca gratuit de pe Google Play , sub acelasi nume Radio Lipova. Exista de asemenea si varianta pentru dispozitivele iOs, aplicatie disponibila pentru descarcare pe itunes. Apple.com.

Posturi noi
Radio Stil
Radio Badita Popular
Transylvania Hits
Radio SON
Radio Mega-HiT Romania
Radio 25 Romania
Radio Deep
EDM Romania
Radio X Fm Romania