Radio Lipova

Asculta Radio Lipova Online

Cu un motto ce indeamna toti romanii sa nu isi uite radacinile indiferent unde s-ar afla, « Nu-ti uita traditia » , Radio Lipova este un radio traditional, de folclor si cultura.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Stații similare
FM Radio Manele
Radio Guerrilla
Romania Actualitati
Radio Romania Antena Satelor
Radio Impuls (Cluj Napoca)
Dance FM
Tananana
Radio ZU
Magic FM
Comentarii
Informatii despre Radio Lipova
CategorieRomanian Music
Website
Programe și prezentatoriOvidiu Drăgan - Am cazanul meu de țuică, Simi Deac - De ziua soției mele, Puiu Codreanu - Am trecut de 40 de ani, Claudia Volentir - Cei mai frumoși ani din viata, Alina de la Oraștie - Ai apărut în viața mea.
Facebookhttps://www.facebook.com/RadioLipovaPopular/
Twitterhttps://twitter.com/radiolipova
Aplicația Androidhttps://play.google.com/store/apps/details
Youtubehttps://www.youtube.com/user/Ionutradiolipova

Despre Radio Lipova

Denumit dupa orasul din vestul tarii cu acelasi nume, situat intre Arad si Timisoara,postul de radio Lipova a fost infiintat in anul 2011 de catre un grup de tineri cu dorinta de a aduce in casele ascultatorilor frumusetea neamului romanesc prin intermediul muzicii populare traditionale.

Programe

Un radio ce nu se axeaza exclusiv numai pe promovarea muzicii autentice romanesti, ci aduce in prim plan diverse evenimente, stiri , dar si dedicatii si un chat online pe pagina oficiala a radioului.

Grila de emisiuni destul de ampla si diversificata ,pentru toate gusturile si toate categoriile de varsta, contine : Dedicatii si mesaje cu Ionut (de la orele 20 :00 la 22 :00), Povestea Cantecului(in cadrul careia invitatii sustin live cantece din repertoriul propriu si fac cunoscuta povestea din spatele cantecului), Buna Dimineata Romani si multe altele.

Personalitati

Radio Lipova face diferenta prin promovarea tinerelor talente si nu numai. Dintre personalitatile radioului amintim interpreta Margareta Dragan, Adi Brancoveanu, Andreea Voica, Lucian Dragan dar si personalitati din alte spectre pe care ii putem intalni si asculta in cadrul diverselor emisiuni.  

Asculta online Radio Lipova

Ofera posibilitatea de a fi ascultat de pretutindeni online pe site-ul oficial www.radiolipova.net prin Winamp, Media Player, Quick Time sau Real Player.

Radio Lipova pe retelele de socializare

Radio Lipova este prezent si pe reteaua de socializare Facebook  https://www.facebook.com/RadioLipova.net/ , pentru a fi cat mai aproape de ascultatori, pentru sugestii , comentarii dar si pentru o continua informare in ceea ce priveste spectacole, evenimente muzicale.

Aplicatii pentru mobil

Pentru toti iubitorii muzicii folclorice si de petrecere , echipa radioului a elaborat si o aplicatie pentru android ce se poate descarca gratuit de pe Google Play , sub acelasi nume Radio Lipova. Exista de asemenea si varianta pentru dispozitivele iOs, aplicatie disponibila pentru descarcare pe itunes. Apple.com.

Posturi noi
Radio Pro Manele
Play Radio Hit 90s
Radio Transilvania
Vibe Underground Radio
Radio Mega-HiT Romania
Radio Tequila (București)
Radio Tequila
Radio21Fm
Radio FanFM-RO